Afspraak magnetiseren
Vul hieronder uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer in. 

Afspraak maken

Routebeschrijving Eelderwolde met de auto vanaf A7 afslag 35 richting Hoogkerk, Peize, Roden. Volg hierna de borden Peize, Roden. Neem op de rotonde de tweede afslag. U rijdt Eelderwolde binnen. Deze straat heet de Borchsingel en komt vlak langs de Bruilweering. Met de auto moet u enkele kilometers omrijden. Aan het einde van de lange Borchsingel komt u langs een school en een gezondheidscentrum Meteen hierna de eerste weg links inslaan. Dit is de ter Borchlaan. 
De straat tot het eind uitrijden. U moet achter de brievenbussen zijn. Om de auto te parkeren sla je even rechtsaf waar links en rechts parkeerhaventjes zijn. Wanneer u moeilijk loopt mag de auto achter de brievenbusjes worden geparkeerd. 

 

Routebeschrijving auto vanaf Assen via A28 afslag Groningen-Zuid.
Rijdt de afrit af tot de stoplichten. Sla linksaf richting Martini. Linksaf slaan bij de borden Martini, Eelderwolde. U bent nu op de  Paterswoldseweg. Bij de stoplichten rechtdoor en bij de rotonde weer rechtdoor richting Eelderwolde. U komt al snel langs een meer aan de rechterhand. Na het meer rechtsaf (Lepelaar). Hierna op de driesprong rechtsaf (Kuifeend). Bij de voorrangsweg rechtsaf (ter Borchlaan).
De ter Borchlaan tot het eind uitrijden. U moet achter de brievenbussen zijn. Om de auto te parkeren sla je even rechtsaf waar links en rechts parkeerhaventjes zijn. Wanneer u moeilijk loopt mag de auto achter de brievenbusjes worden geparkeerd. 

 Adresgegevens:

Vrije Energie wijze®, praktijk voor natuurgeneeskunde
Ellen Joling 
Bruilweering 130
9766 TG Eelderwolde
tel. 0655487448

 

Praktijk in Assen en Eelderwolde
De paarden staan in Opende.  

 

Openingstijden:
Maandag 10.00 uur - 17.00 uur.
Dinsdag 10.00 uur - 17.00 uur.
Donderdag 10.00 uur - 17.00 uur.
Vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur.