Vertrouwen in jezelf herwinnen na de psychose

Gepubliceerd op 31 december 2021 om 00:05

Hoe kun je nadat je een psychose hebt gehad weer het vertrouwen terug krijgen in jezelf? Mogelijk is er iets geknapt in een relatie omdat je in de gekte ook een geliefde meenam. Vaak maakt iemand die het dichtste bij je staat deel uit van de waan en als de psychose voorbij is dan komt het besef; 'wat heb ik anderen aangedaan?' Ik kwam de Trust Technique for animals tegen en ik realiseer me dat ik onbewust op deze wijze ook weer vertrouwen in mezelf herwon en me weer kon verbinden. 

In de psychose is je hele leven een warboel. Er zullen verschillende manieren zijn om uit een psychose te komen, maar toen ik niet meer psychotisch was schaamde ik me erg en ik voelde me schuldig. Het echte herstel is er pas als je ook hieruit je bevrijdt en weer connecties gaat maken vanuit jezelf. 

De Trust techniek is een methode voor het reduceren van thinking-levels om vertrouwen, verbinding en communicatie met dieren te bevorderen. 
Energie werkt altijd hetzelfde en op het moment dat je gedachtes heel rustig worden, gebeurt er ook iets bij mensen. De dieren op de film gaan liggen relaxen. Mensen om je heen zullen zich ook kunnen ontspannen als je niet langer in schaamte en schuldgevoel blijft vastzitten. Er kan weer een werkelijke connectie ontstaan, wanneer jij uit de hoge thinking-levels komt.

Bekijk de mooie en indrukwekkende film en geniet ervan. Haal er uit wat je kan helpen en heb vertrouwen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.