Ik ben bescheiden en een doorzetter. Sociaal betrokken en een idealist. Met mijn onderzoekende karakter heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan oude heelwijzen te vertalen naar het heden. Hieruit is de Vrije Energie wijze ontstaan. 

Mijn missie is om mensen die buiten de maatschappij zijn komen te staan, door wat voor omstandigheden ook, eraan te herinneren dat ze vrije mensen zijn en dat ze een gave hebben die ze kunnen gebruiken in dit leven.
We zijn allemaal met elkaar verbonden en wat je overkomt of meemaakt vormt je, en brengt je verder. 

De stap om anderen op authentieke wijze te helpen met mijn gave om te magnetiseren en heel exact energie te voelen kwam toen ik mijn “spirituele ontwaking” heb mogen ervaren. Jaren werkte ik vrijwillig omdat ik een psychose had gehad.  Het werken met mensen of paarden deed ik op dezelfde wijze als nu omdat ik volledig werk met de informatie die ik krijg uit andere dimensies. Ook na de psychose wist ik dat ik slechts een doorgeefluik ben maar dat dit talent wel gebruikt moet worden om gezond te blijven. 

Ik wil nu iedereen steunen die ook denkt dat het nog niet mag of kan. Na een psychose ben je het waard en mag je jezelf serieus nemen. 

In Egypte merkte ik dat ik vrij was van mijn eigen oordelen over mezelf en het verleden. Het was verlossend om een paar maanden het gevoel te hebben vrij te zijn van ballast en gewaardeerd te worden. Er waren geen mensen die zich afvroegen of ik het werk wat ik daar deed wel aankon. Ik kreeg veel vragen over heling en gezondheid en was weer vrij. Het wordt mijn uitdaging om deze boodschap van vrijheid door te vertellen want juist als je psychisch kwetsbaar bent moet ook weer vertrouwen worden opgebouwd. Of mag je in jezelf geloven en net als een ander je pad gewoon vervolgen? 

Hopelijk wordt juist door wat ik meemaakte het nog gemakkelijker om een boodschap over innerlijke vrijheid door te geven. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt. We zijn allen gelijk aan elkaar. 

Ik ben een vrouw met een verhaal zoals ieder zijn verhaal heeft. Met Pasen 2022 is het precies zeven jaar geleden dat alles op zijn donkerst was. Toen ik kort hierna het licht zag (ontwaken uit de illusie van afgescheidenheid) begon het herstel. Zeven jaar wordt een volledig afgeronde periode genoemd...

Ellen Joling magnetiseur

Huidige opleiding

Ervaringsdeskundige geestelijke gezondheidszorg 

Afgeronde Opleidingen

Opleidingen 

A- Verpleegkunde
Psychologie aan de Open Universiteit
ECP psychotherapie
Post-hbo studie Biodynamische therapie bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

Korte opleidingen
Imaginatiekunde fase 1 (studiebelasting 120 uren) 
Zwangerschapsmassage (jaaropleiding)
Healing touch niveau 1 tot en met 3
Holistische massage
bassisseminar German New Medicine (12 daagse)
NLP practitioner
Focussen niveau 1 tot en met 3
Orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur
Cursus astrologie Laudius
Fytotherapie 
Choice points, de kracht om te kiezen bij Robert van der Wolk

Workshops
Intimiteit, Seksualiteit en Relaties bij Bodymind opleidingen
Soul Body Fusion®
Introductieworkshop Somatic Experiencing

Publicaties

Therapie vanuit het hart, Spiegelbeeld, april 2016

De basis van gezond zijn, Spiegelbeeld, januari 2017 

Dichtbundel moederloos maar niet moedeloos, een ommekeer, 2020 

Waanzinnige waarheid, als schreeuwen niet helpt, Spiegelbeeld december 2020

Gedichten opgenomen in #10 Novum Volume 6, 2021