Heling

Lichaam en geest zijn niet van elkaar te scheiden. Herstellen van een psychose is een proces en hierbij geef ik hulp. Ik werk vanuit de biologische natuurwetten die een psychose begrijpelijk maken.
Hiervóór heb ik verschillende klachten behandelt door het doorgeven van energie via mijn handen. Ik ontdekte in de behandelingen dat via mijn handen iemand eigenlijk in contact wordt gebracht met het eigen lichaam en met de wonden uit het verleden die allemaal liggen opgeslagen in het lichaam. Het lichaam geeft het juiste en exacte antwoord op vragen die het hoofd niet geven kan. Hiermee is voor mij de weg vrij gekomen om mensen die een psychose hebben gehad te helpen met het loslaten van de spanningen, te aarden en nieuwe energie te vinden. Dit doe ik met hulp van gesprekken, helende woorden, paarden en wandelen in het bos. 

Heling of weer heel worden is het herstellen van het zelfhelende vermogen en niet klachtgericht maar mensgericht. Ook bij een psychose kun je, wat volgens de biologische natuurwetten de oplossing van innerlijke conflicten is niet op een andere wijze naar de ziekte kijken dan bij andere ziekten. Ze zijn veroorzaakt door emotioneel traumatische ervaringen.

Heling, paardencoaching, Zingevende gesprekken en helende woorden na een psychose 

Een psychose is zo heftig dat het moeilijk is om weer je eigen plek in te nemen. Dit lukt als je weer je kracht terugvindt en het is nog veel gemakkelijker is mijn ervaring, als je weet wat je missie is in het leven. Ik ben opgeleid tot psycholoog en lichaamsgericht therapeut. Ik ken uit eigen ervaring de aanloop naar een psychose, het drama van een opname en de weg terug naar mezelf en wil met alles wat ik in me heb anderen begeleiden op hun weg. 

Empowerment, intuïtie, gevoel en gelijkwaardigheid zijn belangrijke waarden voor me als ik een stukje met je meeloop op je pad naar een vervullend leven. En omdat een psychose ook bevrijdend kan zijn omdat je veel opgeslagen emoties hebt losgelaten is er soms meer mogelijk dan je denkt. 
Je kan contact opnemen via het contactformulier of per mail (ellen@vrijeenergiewijze.nl) en ik neem hierna zo snel mogelijk contact op. Ik ben een lichaamsgericht therapeut en werk vanuit hersteldeskundigheid.
Ik werk sjamanistisch en kan met je de diepte ingaan en bij mijzelf blijven en met je mee voelen. Ik werk vanuit huis en geef de begeleiding voor een deel telefonisch of per mail. De gesprekken zijn geschikt voor alle leeftijden. Je komt ook een keer in Opende bij de paarden voor een sessie bij het hek met een groepje paarden.
Ook als je jaren geleden een psychose had en nog niet lekker in je vel zit ben je welkom.

Begeleiding

We kijken naar lichtpuntjes, je levenspad en hoe je (veer)krachtig en weerbaar wordt. We doen het samen en ik sta letterlijk naast je. Mijn levenservaringen en doorleefde kennis van psychologie, lichaamsgerichte therapie en Sjamanisme zijn de grond van waaruit ik je bij sta.

Ieder mens verdient het om te mogen uitkijken naar een herstel en ik ben van mening dat dit ook na een psychose mogelijk is. 

 

De begeleiding en therapie is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. 

Hulp van paarden

In de begeleiding zit ook een paardencoachsessie.

Wat ik schreef over gezondheid en werd gepubliceerd 

Therapie Vanuit Het Hart
PDF – 79,8 KB 5 downloads
Spiegelbeeld Biologische Wetten
PDF – 284,6 KB 5 downloads

Opleidingen 

Opleidingen 

A- Verpleegkunde
Psychologie aan de Open Universiteit
ECP psychotherapie
Post-hbo studie Biodynamische therapie bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

Korte opleidingen
Zwangerschapsmassage
Healing touch niveau 1 tot en met 3
Holistische massage
Biologika
NLP practitioner
Focussen niveau 1 tot en met 3
Orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur
Cursus astrologie Laudius
Fytotherapie 
Choice points, de kracht om te kiezen bij Robert van der Wolk

Workshops
Intimiteit, Seksualiteit en Relaties bij Bodymind opleidingen
Soul Body Fusion®
Introductieworkshop Somatic Experiencing