De behandelingen zijn in Eelderwolde

Magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen van universele energie. Een magnetiseur gebruikt geen symbolen of healing methodes maar laat de universele energie door zich heen stromen. Als magnetiseur maak ik gebruik van mijn derde oog en een zeer sensitief etherisch lichaam. De universele energie stroomt via mijn handen en soms ook via mijn ogen (als er veel blokkades zijn) naar het lichaam van de ander. Als er toestemming is van degene die gemagnetiseerd wordt kan de energie stromen.
De boodschappen die een magnetiseur opvangt zijn energie van de klant en dit kan variëren van lichte lichamelijke energieblokkades tot ernstige lichamelijke blokkades en van lichte stress tot psychische blokkades. Magnetiseren is geschikt voor iedereen die zich openstelt. 
Een magnetiseur voelt de klachten en kan universele energie of gezondheid naar een klacht sturen. De magnetiseur is de doorgever van gezonde energie en niet degene die iemand beter maakt. Pijn, vermoeidheid, stress of psychisch lijden kan afnemen met magnetiseren en soms kunnen kwalen  volledig genezen. In een behandeling wordt de oorzaak van een gezondheidsprobleem aangeraakt waardoor je lichaam gaat genezen.
Magnetiseren is geen vervanging van reguliere geneeskunde. 

 

Ik ben magnetiseur en paardenmagnetiseur. Je kunt de praktijk ook bezoeken voor natuurgeneeskundige consulten en paardenfluistersessies

Bij welke klachten of problemen

- stress
- slaapproblemen of nachtmerries
- pijn
- angsten
- weinig aarding of gronding
- weinig zelfvertrouwen

Werkwijze 

Als je komt ga ik voelen. Je mag gaan zitten op de stoel met de voeten goed op de grond en alleen de schoenen hoeven uit. Mijn handen gaan naar de plekken op of boven je lichaam waarvan ik aanvoel dat de trilling te laag is. Mijn handen houd ik net zolang op een plek tot het klaar is. De behandeling is zacht en er wordt niet veel gepraat zodat ik in een diepe concentratie de energie gebundeld naar je lichaam kan sturen. 

Ik nodig je uit een afspraak te maken. 

Een afspraak maak je het beste telefonisch of via het afspraak magnetiseren formulier. 

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en vinden plaats in Eelderwolde. Prijs € 35. 

magnetiseren Eelderwolde

Om aan te denken 

- doe kleding aan die lekker zit en niet knelt.
- metaal kan de werking van magnetiseren verstoren. Kom het liefst zonder sieraden.
- tijdens de behandeling doe je de mobiele telefoon het beste uit.