Medisch onverklaarbare klachten

Medisch onverklaarbare klachten hebben een oorzaak. Wat er mist is nog een stuk van de oplossing die vaak te maken heeft met trauma, waar je je wel of niet bewust van hoeft te zijn. Als je lichaam heeft gehoord dat het kan helen en het lichaam heeft kunnen voelen (vaak komen er emoties als iets nog niet gehoord is) dan staat de weg open naar heling. 

Mijn deskundigheid is het zoeken naar de roep van je ziel, en het antwoord sluimert in je. Altijd voorzichtig en afgestemd op wat er mogelijk is voor jou probeer ik tot de kern te komen en als de ziel er klaar voor is kan heling plaatsvinden. 

Ik ben gespecialiseerd in korte hulp en meestal zijn dit maar één of twee behandelingen. Ook met ernstige klachten ben je welkom in de praktijk. Vaak werk ik op doorverwijzing van een collega therapeut, maar je kan ook zelf een afspraak maken. 

Fysieke klachten die ik in het verleden behandelde zijn onder andere; chronische hyperventilatie, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en chronische pijn. Op de juiste manier afgestemd op jou en verbonden met een groter geheel en met gebruik mogen maken van wat de natuur ons schenkt heb ik al veel wonderen gezien. En eigenlijk is het heel natuurlijk en logisch dat een mens helen kan als je ziel, lichaam en geest weer op één lijn komen. Dan is er inzicht en wordt een levenspad lichter.