De hypermethode

De hypermethode is een Sjamanistische methode om het ademcentrum te resetten. De hypermethode werkt energetisch en is volkomen veilig.
In de training leer je hoe je eenvoudig en snel een ademcentrum die uit balans is kunt resetten. Want de oorzaak van de klachten is een ademcentrum wat niet meer goed reageert. Bij stress is de kans groot dat de klachten toenemen. Maar niet in verhouding tot hoe jij je voelt. En iets anders… de stressfactor kan al lang verdwenen zijn en toch houd je klachten. 
De hypermethode bestaat uit een aantal oefeningen en we doen een Sjamanistische ritueel wat de basis is van deze methode. Ook leer je nieuwe manieren om met stress om te gaan. 

Eenvoudig en snel kun je de oorzaak, een ademcentrum die uit balans is, resetten en de resultaten zijn verbluffend.

Als je chronisch hyperventileert voel je je ellendig maar je ziet er niet ziek uit. Check de symptomenlijst om meer duidelijkheid te krijgen over je klachten.

Chronische Hyperventilatie Symptomenlijst
PDF – 32,4 KB 10 downloads

Hyperventilatie kent twee vormen. De acute en chronische vorm. De hypermethode werkt alleen bij chronische hyperventilatie. 

Acute hyperventilatie gaat aanvalsgewijs en chronische hyperventilatie niet. Chronische hyperventilatie is langere tijd aanwezig, maar minder duidelijk en daardoor ook minder goed te herkennen.


Alleen klachten die te maken hebben met een verstoorde ademhaling door een ademcentrum wat niet meer adequaat reageert kunnen herstellen met de hypermethode. Zoek daarom van te voren uit of je klachten te maken kunnen hebben met chronisch hyperventileren. Je kan beginnen met de symptomenlijst en als er meer dan 7 symptomen zijn die je hebt, denk dan aan de mogelijkheid dat je chronisch hyperventileert. Je huisarts kan je ook verder helpen wanneer je denkt dat de klachten die je hebt ontstaan zijn door chronische hyperventilatie.

Open staan voor een andere manier van helen is een voorwaarde om deel te nemen. Je hoeft niet vertrouwd te zijn met energiewerk en het Sjamanisme. Als een Sjamanistisch ritueel en energiewerk bij je passen is dit een hele mooie manier om te helen.

Hieronder, een symptomenlijst chronische hyperventilatie die je kan downloaden. 


Wanneer je wel veel herkent in de lijst en niets voor een Sjamanistische heelmethode voelt, kun je ook naar je huisarts gaan. Bij chronische hyperventilatie kunnen veel therapeuten goede ademoefeningen geven om je ademcentrum te resetten.

Praktisch

De training wordt gegeven door Marieke Mosk en Ellen Joling

Datum: zaterdag 2 juli
Tijdstip: 11.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur
Aantal deelnemers: 10- 12
Adres: Studio 1, de Witte Schuit, Timpweg 3, 9731 AK Groningen

Bijdrage: 94 euro (inclusief koffie/thee en lekkers)
Meenemen: lunch en sloffen of warme sokken

Opgave/info: via onderstaand contactformulier of bij info@mariekemoskmassage.nl