wellness Massage voor vrouwen 

Wij vragen veel van ons zelf, thuis, op het werk en in onze vrije tijd. Dit kan leiden tot klachten zoals stress, spierpijn en hoofdpijn. Massage helpt deze klachten te verlichten en te voorkomen. Een wellness massage is even genieten en loskomen van alle drukte en stress. De massages zijn intuïtief met gebruikmaking van Egyptische heelmethodes. 

Ben je gestrest slaap je vaak slecht of heb je veel last van gespannen spieren? Boek een Egyptische wellness massage. In de maanden mei en juni betaal je maar € 40 voor een massage van een uur. Je hoeft niets mee te nemen en mag in stilte genieten. De massages zijn geschikt voor alle vrouwen met of zonder klachten. 

Egyptische wellness

Laat je heerlijk verwennen met lekkere geuren en symbolen uit Egypte. ik bereid de olie zelf en maak gebruik van zoete Arabische draagoliën met enkele druppels van een essentiële olie, amber om je energieveld te reinigen, wierook en het Ankh symbool. Ook de heerlijke Egyptische parfums zijn een weldaad voor de mens.  

Geef eens een Egyptische wellnessmassage cadeau

Geef eens een Egyptische wellness massage cadeau. Het is een heerlijke verrassing en na het invullen van het formulier hieronder (cadeaubon bestellen) krijg je de cadeaubon gemaild met een waarde van € 50. 

Laagdrempelig kennismaken 

Een massage kan soms ook een manier zijn om kennis te maken met aanraking en zonder dat je het al woorden hoeft te geven kun je voelen wat het met je doet.