Heling ontvangen van Paarden

Therapie met paarden was onderdeel van de hulp aan vrouwen die een psychose hebben gehad.
Mijn zienswijze op psychose heb ik bijgesteld en de heftige aandoening wil ik gaan beschouwen als een opening naar een andere dimensie. Ik zie steeds weer hoe een label mensen in een hoek drukt en heb daarom het besluit genomen om niet meer in labels te denken. Zelf had ik een psychose die als ik was blijven geloven in psychosegevoeligheid het leven niet gemakkelijker had gemaakt. Ik ben een onderzoeker en vernieuwer en blijf daar liever in geloven. 

Maar heb je een psychose gehad dan blijf je welkom voor een sessie met de paarden. 

Een paard kan iemands wezen zien en dat wat ongezien is helen. Paarden hebben een lage hartslag en ze hebben een groot elektromagnetisch veld. Hierdoor komt de mens tot rust.

De paarden willen je in de kracht brengen en laten dit soms zien bij heftige problematiek. Ze zien ons als onderdeel van de kudde en kunnen te heftig reageren op iemand die nog niet krachtig genoeg is. Alleen als je zelf ervaring met paarden hebt doen we de sessie in de weide. Anders werken we niet in de weide maar ernaast, waar je de paarden kan aanraken, contact met ze kan maken en zij met jou. 

Tarief 

De sessies met de paarden zijn weer individueel en kosten daardoor meer dan hiervoor. Je betaalt nu € 80 voor heling van de paarden. 

Met de voeten in de aarde

Gronden en je kunnen gronden zijn essentieel en vaak hebben mensen die een psychose hebben gehad hier wat meer moeite mee. Doe stevige schoenen of laarzen aan als je komt in Opende voor de sessie met de paarden want het kan modderig zijn. Ook als het weer minder goed is gaat het door. Voel de elementen en geniet ook van de ervaring met de paarden. 

Paarden boden me kansen 

Een magnetiseur wordt je niet maar de gave om te magnetiseren krijg je Die gave mocht ik ontvangen in mijn herstel en toen ik weer stevigheid genoeg voelde, ben ik onderzoek gaan doen naar natuurgeneeswijzen bij paarden en hierna bij mensen. En net als de paarden me door de eerste herstelfase hebben geholpen zo hielp het bezig zijn met mijn helende handen in een langdurig onderzoek van 4 jaar me om medicijnvrij en therapieVrij het licht of mijn geluk terug te vinden. Met hulp van mijn geliefden die me altijd vrij lieten om mijn pad te gaan ook al leverde het nauwelijks geld op. Zij hadden geen angst voor terugval in een psychose. Zij volgen hun gevoel. 
Een mijlpaal was voor mij de periode in Egypte in 2019 waar ik ook alleen een project deed met paarden die ernstig ziek waren door honger en de grote nood die er was. Het volgen van mijn hart voelde als de belangrijkste stap in het herstellen van chronische ziekte en een psychose. 
Werken met mijn ervaringen heb ik altijd gedaan en ik heb gezien dat mensen met ziekte en problemen blij zijn als je iets deelt over je verleden als dit aansluit op de vragen die iemand heeft. Ik heb veel meegemaakt behalve de psychose en ben bereid om naast je te staan.