De behandelingen zijn in Assen

Natuurgeneeskundig consult

Voel je welkom!
Een natuurgeneeskundige heeft een holistische kijk op de mens en ziet de samenhang tussen verschillende levensvormen en de samenhang van organen en orgaansystemen. In een consult wordt magnetiseren gecombineerd met kruiden- en voedingsadviezenessentiële oliën, parfums uit Egypte, edelstenen en klank. Het gebruik van deze oude beproefde methoden en middelen zorgen ervoor dat je optimaal gebruik gaat maken van je zelfgenezend vermogen. Patronen en ziektes staan in relatie met elkaar en deze zijn ook voelbaar in je energieveld. Het energieveld is waar ziekte begint en waar je ook kan beginnen met de oplossing. Het lichaam weet heel goed wat opgelost kan worden en is in staat zichzelf soms met de juiste hulp te herstellen.

Mijn zienswijze gaat uit van de mogelijkheden die een mens heeft om te herstellen en niet van de gedachte dat je moet leren leven met chronische klachten of ziekte. Ik geloof oprecht in genezing van ziel, geest en lichaam als blokkades worden opgeheven en de levensenergie weer stroomt. Zo is het leven bedoeld te zijn.

Bij welke klachten of problemen

- vermoeidheid 
- maag- en darmklachten 
- hoofdpijn of migraine 
- allergieën
- burn-out
- eczeem en andere huidproblemen 

Werkwijze 

natuurgeneeskunde Assen

Natuurgeneeskundige consult
Je hebt verteld of gemaild wat je klachten of problemen zijn en als je komt mag je lekker gaan liggen op de massagetafel. De kleren kunnen aanblijven en de schoenen mogen uit. Er ligt een dekentje over je heen en in plaats van werken mag je ontspannen. De behandelingen vinden zoveel mogelijk in stilte plaats. Geef gerust aan als er iets is. Met mijn handen zal ik je lichaam voorzichtig aanraken of door het energieveld gaan. Ik voel waar mijn handen moeten liggen en ontvang boodschappen over zwakke plekken. Mijn handen houd ik op en boven de plekken, net zolang tot het klaar is. Naast magnetiseren maak ik gebruik van edelstenen, essentiële oliën, natuurparfum, en/of klank. Na de behandeling krijgt je advies over voeding en/of kruiden en mogelijk krijg je een edelsteen om thuis te dragen. 

 

 

Om aan te denken voor een behandeling

  • - doe kleding aan die lekker zit en niet knelt.
    - metaal kan de werking van magnetiseren verstoren. Kom het liefst      zonder sieraden.
    - tijdens de behandeling doe je de mobiele telefoon het beste uit. 

 

Natuurgeneeskunde Assen