In een natuurgeneeskundige behandeling maak ik naast magnetiseren gebruik van 100% pure en biologisch geteelde essentiële oliën. 

Essentiële oliën

Essentiële olie is de essentie of ziel van de plant. Het is pure levenskracht met een zeer hoge trilling. Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Essentiële oliën zijn aromatische oliën. Ze worden therapeutisch gebruikt en voor dit gebruik is een olie van goede kwaliteit noodzakelijk. Een goede essentiële olie is een wonder van de natuur. 

Hoe wordt essentiële olie gewonnen

Essentiële olie bevat levenskracht. De essentiële oliën uit een plant zijn te vinden in verse planten en de meeste essentiële olie wordt gehaald uit de bloemen en de vruchten. Maar ook uit schors, het hout, de hars of uit de zaden van een plant wordt essentiële olie gewonnen. Essentiële olie ontstaat door waterdampdestillatie, droge destillatie of door het persen van de schil van een vrucht.

Kwaliteitsgarantie

Je zintuigen worden direct geprikkeld als je door een lavendelveld of dennenbos loopt. In de natuur zijn de aroma's die je ruikt puur. Als je essentiële olie gebruikt in een praktijk is een zuivere olie noodzakelijk omdat dit alleen de heilzame eigenschappen uit de natuur bevat. Ik gebruik meestal essentiële olie van het merk Young Living. Andere merken die gebruikt worden bij de behandelingen met natuurgeneeswijzen zijn Berivita en Piping Rock. 

essentiële oliën