Paardenfluisteren voor vrouwen 

Wat is er mooier dan jezelf te kunnen zijn en van paarden hulp te ontvangen? Ik ben een paardenvrouw en begeleid je graag op weg naar herstel.
DE PAARDENFLUISTERSESSIES ZIJN SPECIAAL VOOR VROUWEN. 

Een paardenfluistersessie is helend. Paarden reageren op wat er Is. Zij voelen haarfijn aan hoe jij je voelt en waar je pijn zit. Elke sessie gaat diep door de hulp die paarden geven. Paarden oordelen niet en ze laten je in je waarde. Tijdens een sessie voel ik mee en vertaal de paardentaal. Een paard kan laten zien wat de oplossing is voor de problemen die er zijn. Helen vanuit paarden gaat moeiteloos want er zijn geen barrières omdat de energie vanzelf gaat stromen. 

Je missie

Als je je levensdoel kent kun je je focussen op wat belangrijk is en het maakt je gelukkig. Iedereen wil graag nodig zijn en zinvol bezig zijn.
Wat is jouw missie?
Een duidelijke missie motiveert, geeft focus en het verbindt mensen met elkaar.
Een missie of een levensbestemming duidelijker krijgen kan met hulp van paarden. Als je al weet wat jouw missie of levensdoel is kun je toch op een punt komen waar je vast zit. Angst, schaamte, schuld, boosheid... ze kunnen je belemmeren om een vervult leven te leiden. Bij de paarden ben je veilig en ik zal zorgen voor een veilige omgeving waar je jezelf mag zijn.
Bij paardenfluisteren ontstaat er een groter veld waarin de paarden zich volledig op je afstemmen.

Werkwijze

Voor je komt kunnen paarden al voelen dat zij straks dienstbaar zijn en ze maken al contact met de energie. Ook bereid ik de paarden voor door ze als het nog nodig is naar de bak of juist naar de weide te brengen. Daarom is het fijn als je op tijd komt en krijg je een dag voor de afspraak nog een herinnering. Nadat we kennis hebben gemaakt gaan we naar de paarden en we kijken en voelen wat er gebeurt. Soms reageren ze sterk op de energie en zo krijgen we allen de kans om de energie te volgen. Hierna gaan we de wei of de bak in en je kan weer even rustig de tijd nemen. Hierna zal ik je vragen stellen of je krijgt een oefening. Voor iedereen is dit anders want ieder mens is anders en ik volg jouw energie. Mogelijk krijg je ook een kleine behandeling met magnetiseren in het veld als je komt voor slaapproblemen. De paarden geven heling tijdens de sessie en waarschijnlijk voel je dit. Vaak voelt dit goed en prettig.  
De paardenfluistersessies gaan niet door met regen en bij storm of harde wind. Dan maken we een nieuwe afspraak precies een week na de afspraak. Houd hier rekening mee. 

Wanneer

Paardenfluisteren ontwikkelde ik voor vrouwen die hun missie willen ontdekken en gaan Leven. Het zijn bijzondere tijden waarin veel aangeraakt wordt en angsten en zorgen het leven kunnen beheersen. Daarom is paardenfluisteren uitgebreider en nu ook voor vrouwen die met hulp van de paarden slapeloosheid en angsten willen verhelpen. Het een manier van helen die extra heilzaam is omdat je met de paarden bent. Paarden zijn meesters in het geven van gronding. Maar voor angsten en slaapproblemen kun je ook kiezen voor behandelen met magnetiseren

Paardenfluisteren

I

 

 

 

 

 

 

 

 

Iris, een van de paarden die helpt bij de sessies. 

Hoe het werkt

Paarden zijn in staat om energie te voelen en ze kunnen je ware aard of essentie exact voelen. Ook voelen ze al je schillen die om je heen gebouwd zijn ter bescherming van je, toen dit nodig was. Een paard kan deze helen en voelt ook wat nog niet toe is aan heling en waar je nog bescherming nodig hebt. Wetende dat niet alles altijd geheeld kán worden maar dat een sessie diep gaat kun je ervoor kiezen om een sessie met de paarden te doen. 

Je wordt begeleid tijdens de sessie en soms krijg je een oefening. Ik leid en communiceer met de paarden en zij geven aan wat er nodig is en ze sturen je energie waar het nodig is. Ze kunnen de chakra's of energiewielen weer in balans brengen en zijn goed in het geven van aarding.

Paardenfluisteren effect

Omdat paarden goed kunnen voelen en een groot weten hebben, is therapie met paarden krachtiger dan het werken van mens tot mens. Paarden zijn heel invoelend en keuren je niet af om wie je bent. Vertrouwen kan groeien en je mag in jouw waarheid gaan staan en je maskers laten vallen. Het effect is dat je geestelijk herstellen kan en het mooie is dat na geestelijk herstel ook lichamelijke problemen kunnen verdwijnen.

paardenfluisteren Opende

Wat is er fijner dan lekker buiten zijn in een natuurlijke omgeving. Buiten in een wei met een aantal paarden.
Ik heb een grote passie voor paarden en voel een intens verlangen om met paarden samen te werken op een mentaal en energetisch verantwoorde manier voor de dieren.
Ik ben paardenfluisteraar en ontwikkelaar van een nieuwe therapie, de Vrije Energie wijze®. Voor een sessie met paarden ben je welkom in Opende (GR.)

Paardenfluisteren Opende