Vernieuwend

Het mag uit jezelf komen.
Keuzevrijheid is in elk opzicht belangrijk.
Genieten

Ik geloof dat liefde veel groter is en alomvattend dan angst en achterdocht. Ik geloof dat liefde ons lot kan keren.

 

lichaam en geest 

Ons lichaam is geen machine die kapot gaat en die je weer moet herstellen zonder naar de afzonderlijke delen te kijken. Het lichaam is een intelligentie en elke cel weet van de andere cel wat er nodig is en deze zullen alles doen om te herstellen. De gedachte dat een lichaam kapot is als je ziek bent en dat je leven moet met allerlei kwalen is een onwaarheid want ziekte is juist een opening naar meer geestelijke gezondheid. Je hoort vaak dat mensen door een dal zijn gegaan en dat ze niet meer de oude zijn. Dit kun je ook positief vertalen want het lichaam heeft je geholpen met het oplossen van een innerlijk conflict wat misschien al jaren er was en je kan verder. Geestelijke en lichamelijke ziektes zie ik niet als heel veel verschillend van elkaar. Ook een lichamelijk ongemak ontstaat vanuit geestelijke onbalans alleen de uitingswijze is totaal anders en vaak nog veel meer geaccepteerd. 

Werken in het veld van licht

Ware liefde geneest. Ware liefde staat naast de ander en elk idee van patiënt of anders zijn dan is er niet. Wie naast de ander kan staan en kan luisteren begeleid iemand weer naar het licht. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie en in de reguliere en alternatieve lichamelijke zorg. Gelukkig is er ook veel goed in de wereld en zijn er heel veel mensen bezig met het vinden van antwoorden op moeilijke vragen. 
Ik geloof in de wetenschap. Maar wel in de echte wetenschap die steeds weer wil begrijpen en dieper wil zoeken. Die open is voor alles wat nieuw is.

Een nieuwe wereld

En... een nieuwe wereld is zich al aan het ontvouwen. Ga op onderzoek.