Vernieuwend

Het mag uit jezelf komen.
Keuzevrijheid is in elk opzicht belangrijk.
Genieten

Ik geloof dat liefde veel groter is en alomvattender dan angst en achterdocht. Ik geloof dat liefde ons lot kan keren.

 

De ziel 

Angst beroert je ziel. Angst doet je verstijven en doet je de impulsen van je ziel missen. Je ziel roept je om wakker te worden en je pad te gaan volgen. Raak eens in alle rust met je ogen een boom aan. Je zult merken dat je de klank van liefde kunt gaan voelen. 

Transformatie

Begrip voor een situatie doet wonderen.
Begrip geeft vertrouwen en heelt oude wonden.
Zonder woorden, en met open vizier de toekomst omarmen. 
Dat kan als er begrip is. 

lichaam en geest 

Ons lichaam is geen machine die kapot gaat en die je weer moet herstellen zonder naar de afzonderlijke delen te kijken. Het lichaam is een intelligentie en elke cel weet van de andere cel wat er nodig is en deze zullen alles doen om te herstellen. De gedachte dat een lichaam kapot is als je ziek bent en dat je leven moet met allerlei kwalen is een onwaarheid want ziekte is juist een opening naar meer geestelijke gezondheid. Je hoort vaak dat mensen door een dal zijn gegaan en dat ze niet meer de oude zijn. Dit kun je ook positief vertalen want het lichaam heeft je geholpen met het oplossen van een innerlijk conflict wat er misschien al jaren was en je kan verder. Geestelijke en lichamelijke ziektes zie ik niet als heel veel verschillend van elkaar. Ook een lichamelijk ongemak ontstaat vanuit geestelijke onbalans alleen de uitingswijze is totaal anders en vaak veel meer geaccepteerd. 

Extreme tegenslag 

Mensen zijn bang voor ellende en nog meer wanneer iemand hier krachtig mee omgaat. De kracht kan tot een afweerreactie lijden. Deze afwerende energie mengt zich net zolang met jouw energie totdat je je een voetveeg voelt. Voel goed of reacties integer zijn. 

Werken in het veld van licht

Ware liefde geneest. Ware liefde staat naast de ander en elk idee van patiënt of anders zijn dan is er niet. Wie naast de ander kan staan en kan luisteren begeleidt iemand weer naar het licht. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de psychiatrie en in de reguliere en alternatieve lichamelijke zorg. Gelukkig is er veel goed in de wereld en zijn er heel veel mensen bezig met het vinden van antwoorden op moeilijke vragen. 
Ik geloof in de wetenschap. Maar wel in de echte wetenschap die steeds weer wil begrijpen en dieper wil zoeken. Die open is voor alles wat nieuw is.

Een nieuwe wereld

En... een nieuwe wereld is zich al aan het ontvouwen. Ga op onderzoek.