Onbegrepen klachten

Onbegrepen klachten zeggen alles over nog niet een oorzaak kennen van de klachten. Ga niet denken dat het aan jezelf ligt want een klacht waar voor jou nog geen oplossing is gevonden is voor mij een uitdaging. 
Trauma is vaak een oorzaak van klachten die moeilijk te behandelen zijn. Lichamelijke of psychische klachten na een trauma hebben veel rust nodig zodat ze kunnen herstellen. Hiervoor zijn allerlei methodes ontwikkelt en heel belangrijk is dat er tijd en aandacht is voor de persoon die lijdt. in een veilige setting komt het autonome zenuwstelsel tot rust en van hieruit kan heling pas plaats hebben. Daarom is het ook zo goed om na de behandeling nog even een korte wandeling te maken zodat alles wat er is gebeurt kan integreren. 
In de behandelingen besteed ik veel aandacht aan het ontspannen van het autonome zenuwstelsel en de behandeling ga ik afstemmen op degene die behandelt wordt en het is minder klachtgericht. 

 

Triggers

Als je al langer met klachten rondloopt waar geen oplossing voor gevonden is en gemotiveerd bent om samen met me op zoek te gaan naar heling zijn de behandelingen geschikt. Er zal soms ook aandacht gegeven worden aan gedachten of emoties die de klachten kunnen onderhouden of tijdelijk verergeren. Dit is een onbewust proces, waar een behandeling bij paarden of een lichaamsgerichte behandeling bij kunnen helpen.  

Aanmelden

Bij onbegrepen klachten beginnen we met een intake van ongeveer 45 minuten. Hier maken we helder wat je doelen zijn en kan ik beginnen met een eerste korte behandeling zodat je al kan voelen wat het met je doet. 
De behandelingen die volgen duren langer en zijn niet gericht op het trauma, maar op wat er nu nodig is om te helen. Soms zal na de intake blijken dat je meer gebaat bent met een groepstraining. 
Het is mijn grote kracht om heel helder te voelen wat er nodig is omdat ik snel kan voelen in verschillende bewustzijnslagen. Hierdoor lukt het vaak om snel tot de kern te komen.   
Je kan je aanmelden via de mail ellen@vrijeenergiewijze.nl