Zienswijze

Als holistisch genezer kan ik alleen werken met klanten wanneer mijn eigen problemen oplos en als er emoties zijn deze volledig scheiden kan van de behandelsessie. Wanneer er iets van mijn eigen thema's terecht komen bij een ander die hulp zoekt, komt er bij de ander een probleem bij die ook weer opgelost moet worden. Ik behandel niet langer dan nodig en verwijs door als dat wijsheid is. Ook vertrouw ik op de klant zelf die met opgedane inzichten zelf verder gaat met het leven en wiens zelfhelend vermogen aan het werk gaat na een sessie. 
Een paardenfluistersessie is een bijzondere sessie, omdat de paarden ook mijn gemoedsrust voelen en hier op reageren. Als ik niet goed in mijn vel zit voelen zij dit en spiegelen ze dit. Dat het niet altijd top met me gaat is helemaal niet erg, als ik dit durf te delen wanneer ik met de paarden werk. Iets zwakkere leiding is niet erg als de paarden weten wat er is. Ik nodig jou ook uit als je een paardenfluistersessie doet om eerlijk je onzekerheid te delen en te zeggen als je iets spannend vindt. Paarden begrijpen dit en ontspannen dan wat fijn is en waardoor ze zich kunnen richten op de hulpvraag die je hebt. 

De vrije Energie wijze® methode is licht

Natuurgeneeskundige behandelingen zijn niet zwaar en in de lichtheid zit juist de kracht van deze heelwijze. Een holistische heelwijze kijkt naar lichaam, geest en ziel en wat zich op kan lossen kan vooral met magnetiseren spontaan oplossen. Eigenlijk is het vreemd om met magnetiseren bepaalde klachten te behandelen en andere niet. Soms verdwijnt een klacht waar iemand niet voor kwam omdat het emotionele thema al was opgelost en het lichaam nog vasthield aan de klacht. Daarom is het mogelijk om ook bij klachten die ik nog niet behandelde toch een afspraak te maken voor een behandeling met magnetiseren. 
Magnetiseren is niet een vervanging van reguliere behandelingen en ik zal nooit een diagnose stellen.